KDVnet.nl
Online software
kinderopvang


KDVnet.nl

Kervelhof 94

2215 BE Voorhout

T. 0252 - 752 269

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 Klant login 


 Contact 


KDVnet.nl bij RTL Lifestyle Experience

De Bruto-netto calculator van KDVnet.nl!

Met de bruto-netto calculator van KDVnet.nl kunnen ouders/verzorgers die op zoek zijn naar opvang voor hun kind(eren) heel eenvoudig op uw eigen website hun exacte netto maandkosten berekenen bij uw kinderopvang organisatie, gebaseerd op de door hen ingevoerde financiële informatie en uw dagdelen en tarieven.

Op basis van eigen dagdelen

De bruto-netto calculator dient door uw webdesigner als een stukje code op uw website geplaatst te worden. Deze code linkt naar de KDVnet applicatie, net als de ouderlogin en het inschrijfformulier. Het rekensysteem achter de bruto-netto calculator maakt gebruik van uw eigen dagdelen. Het unieke hiervan is dat u niet gebonden bent aan een beperkt aantal universele dagdelen. U kunt zelf instellen uit welke dagdelen – gekoppeld aan uw eigen tarieven - ouders/verzorgers kunnen kiezen om de berekening uit te laten voeren.

Groot voordeel voor uw (toekomstige)klanten!

Het voordeel voor uw (toekomstige) klanten is duidelijk: zij hoeven niet eerst naar toeslagen.nl van De Belastingdienst, om aansluitend op een website naar tarieven te zoeken en daarna nog met een rekenmachine aan de slag te moeten gaan. Wanneer zij uw website bezoeken en willen weten wat zij netto bij uw organisatie bij zouden moeten gaan betalen, hoeven zij slechts enkele (financiële) gegevens in de bruto-netto calculator te typen en hun persoonlijke berekening komt er direct uit! Kortom, een zeer onderscheidende tool die het verschil kan maken voor ouders/verzorgers om voor uw organisatie te kiezen!
Wilt u zien hoe het werkt? Klik op de link hieronder.

calculator

Belangstelling?

Wilt u meer informatie over hoe het werkt en de kosten voor deze module, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen.